en kväll i Torquay

bilder från the boat trip! titta och njut av en fin kväll i Torquay

boat trip

'vi åkte på en båt runda tillsammans en kväll i Torquay, vi tog väldigt fina bilder som jag visar i ett annat inlägg! :) solen sken och det var riktigt skönt ute denna kvällen!

banana boat


några från min grupp åkte banana boat en dag i havet! och det var ruggigt kallt... men kul var det! vi åkte 5/6 st på varje "banan"

jump jump

en dag gjorde vi en liten tur till ett väldigt roligt ställe där man kunde hoppa studsmatta! man kunde göra massa volter och eftersom att jag tränar cheerleading så kunde jag inte sluta och betalade för att hoppa 3 gånger! man kunde även springa i så kallade "hamsterbollar" i en stor pool. det fanns ävet ett tivoli där man kunde åka karuseller och annat skoj! vi tog oss en glass och fika vid vattnet och även fish&chips till lunch som man bara måste äta minst 1 gång i england!

vilda hästar (?)

vi åkte på en heldagsutflykt till ett väldigt fint ställe där det gick vilda hästar! :) sjukt fin utsikt från det höga berget som vi allihopa gick upp till innan vi åkte vidare in mot en liten stad med mycket shopping!

RSS 2.0