konst

så här såg det ut för oss en kväll i torquay, vi gick till en gammal gubbe i stan och blev avmålade som sånna där roliga figurer! stort huvud och liten kropp, väldigt roligt att ha som minne! :)

water park

vi besökte en vattenpark, det började regna och blev väldigt kallt så att vara i vattnet var det ända sättet att hålla sig varm på..!

glasskväll

en kväll gick vi allihopa till en glassbar och lyxade till det med stora goda glass"bakelser" om man nu får kalla det så! riktigt gott och våra så kallade TT (taxikillarna) tog den snåla vägen och väntade på att vi skulle lämna över det vi inte längre orkade :)

cinema

sista bilden är tagen från bussen påväg hem efter bion.
bio! det var en av aktiviteterna som ingick i EP (Explorer Pass) det fanns tre filmer man fick välja mellan, twilight, toy story 3D och inception tror jag det var. men eftersom att min vän josefine är världens största twilightfan valde vi och nästan alla andra att se på den filmen! biosalongerna var väldigt likt så som vi har i sverige, skillnaden var dock att de inte släckte ner i salongen. jag vet inte varför men de har nog en anledning i alla fall. filmerna slutade olika och våra kompisar som såg på den filmen som slutade senare fick betala för egen taxi hem vilket var väldigt dåligt av våra ledare att inte kolla upp tidigare, det gick nämligen inga bussar efter 00.00 och filmen slutade runt 00.30... en nackdel!

ice cream

väldigt charmiga bilder, hihi! en dag då vi gick från torquay till en "park" som jag inte minns namnet på, vi tog oss en glass paus innan vi gick tillbaka in mot stan igen.

RSS 2.0